3 forskellige typer læger

21 januar 2022
Steffen Hansen

editorial

Alt efter, hvad du fejler, og hvad du har behov for hjælp til med hensyn til dit helbred, så findes der forskellige læger, du kan gå til. Du kan selvfølgelig altid kontakte din egen læge i første omgang, og hvis det er noget mere specifikt, du skal have hjælp til, så vil de sende dig videre til en af de andre læger.

Hvis du har et problem, og ikke ved, hvilken læge du skal gå til, så frygt ej. Vi har lavet en liste med tre forskellige typer læger, du kan gå til, alt efter hvad du har behov for hjælp til. 

øre næse halslæge

Tandlæge

Hvis det er tænderne, du har problemer med, så skal du gå til en tandlæge. En tandlæge kan hjælpe med stort set alt, der omhandler din mund. Hvis du har et hul i tanden, så kan de fikse det. En tandlæge kan også hjælpe dig, hvis du føler at dine tænder sidder skævt. Er du utilfreds med dit smil? Hvis ja, så kan en tandlæge også blege dine tænder. 

Kontakt en tandlæge nær dig, og hør hvad de kan tilbyde. 

Øre næse halslæge

Hvis du har ondt i enten ører, næse eller hals, så findes er også en læge, der specialiserer sig indenfor dette. Nemlig en øre næse halslæge. En øre næse halslæge kan hjælpe dig, hvis du har en sygdom i enten øre næse eller hals. 

Hvis du gerne vil finde en øre næse halslæge nær dig, så kan du gå på nettet og søge efter en. 

Øjenlæge

Har du problemer med synet? Hvis ja, så skal du gå til en øjenlæge. En øjenlæge er, som navnet antyder, specialiseret indenfor øjensygdomme. En øjenlæge kan også hjælpe dig til, om du skal begynde at gå med briller, eller om dine øjnes tilstand kræver en operation. 

Din egen læge kan også hjælpe dig med, hvilken læge du skal gå til.