5 gode grunde til at huske tandlægebesøget

04 marts 2020
anne-mette_hansen

Det er vigtigt at passe på sine tænder og holde en god mundhygiejne. En del af dét omhandler selvfølgelig at pleje tænderne derhjemme, men det kræver også, at du tager til regelmæssige tandeftersyn. Selvom det kan være svært at finde tid til dem, og man ikke altid synes, at økonomien er til det – så er det vigtigt at huske alligevel. Hvis man hopper over sine regelmæssige besøg, ender man blot ud med en dyrere regning i sidste ende, når tandproblemerne er blevet endnu værre. 

5 gode grunde til at huske dit tandeftersyn

1. Tandproblemer bliver ikke bedre af sig selv.

2. Regningen bliver kun dyrere, jo længere du venter.

3. Alvorlige tandsygdomme kræver straks behandling.

4. Tandeftersyn og tandrensning kan forebygge tandproblemer i fremtiden.

5. Du får det godt med dig selv, når får tjekket dine tænder og ikke skal gå rundt med ondt i maven over, at du måske har huller i tænderne. 

Du er altid i gode hænder hos Milletand

Milletand er en moderne tandklinik i Vallensbæk. Her er du altid i gode hænder. For personalet er du nemlig meget mere end bare tænder. De forsøger altid at give dig den bedst mulige service, så dit besøg bliver så behageligt som muligt. Og vigtigst af alt – der bliver altid brugt god tid på dig!

Det kan være dyrt at tage til tandlæge. Men det skal ikke være en hindring. For alle har ret til at have gode og sunde tænder. Derfor tilbyder klinikken nogle fornuftige priser på deres behandlinger. Ligeledes får du altid et prisoverslag, hvis behandlingen overstiger 2.500 kr. Desuden er det også muligt at betale over flere omgange. Så du aldrig skal sprænge budgettet, for at kunne holde dine tænder sunde.

Klinikken tilbyder alle former for tandbehandlinger. Alt fra almindelige tandpleje til kirurgi, rodbehandling og krone- og brobehandling med 3D scanner. Her får du alt i tandpleje i Vallensbæk.