Afhjælp dine problemer i benene med vakuumterapi

04 november 2019
admin

Dine ben skal bære dig gennem livet, og det er derfor vigtigt, at du passer rigtig godt på dem. Mange af os oplever dog at have problemer med benene. Det kan for eksempel være kredsløbsforstyrrelser. De kan være meget generende for dig at skulle leve med og virkelig gå udover din livskvalitet. Derfor er det en god ide, at du sørger for at gøre noget ved det, så du kan bruge dine ben mest muligt og leve et så aktivt liv, som det passer dig. 

Der findes flere måder, hvorpå du kan komme kredsløbsforstyrrelser i benene til livs. En af måderne er, at du får vakuum terapi. Det er en form for terapi, hvor du ligger med benene inden i en maskine, der danner vakuum. Den skruer skiftevis op og ned for vakuum, så den på den måde påvirker kredsløbet i benene til at komme i gang. Dermed kan det altså hjælpe betydeligt på dine problemer. 

Der findes ikke voldsomt mange steder i Danmark, hvor du har mulighed for at modtage denne form for terapi. Du kan dog blandt andet få vakuum terapi i Aars hos Lissy Holm, der driver Aars Vakuum og Fodpleje. Bor du mellem Aarhus og Aalborg, er det derfor oplagt for dig, at du svinger et smut forbi Aars til vakuum terapi af dine ben. 

Der er nogle, der er bange for, at det vil gøre ondt, når de skal have vakuumterapi. Det behøver du dog heldigvis ikke at være bange for. Vakuumterapien er helt smertefri for dig. Behandlingen går udelukkende ind og påvirker kroppens egne processer, hvilket hjælper den til at hele. 

Når du får behandlingen, er du velkommen til at ligge og høre musik, se på din tablet eller mobil, læse en bog, og hvad du nu ellers har lyst til. Dermed kan du nemt fordrive tiden i de 30-40 minutter, som vakuumterapi tager.