Din lokale tandlæge giver dig den bedste behandling

21 oktober 2019
admin

Går du også og udskyder dit tandlæge besøg i det uendelige – også selv om du godt ved, at du bør besøge din tandlæge mindst en gang om året? Tandlæge besøget er mange danskeres dårlige samvittighed. De fleste af os er udmærket klar over vigtigheden af at passe godt på vore tænder, hvis de skal holde hele livet.

Alligevel kvier vi os ved at skulle sætte os i tandlæge stolen og lade en fremmed kigge os i munden. En del af denne modvilje kan udspringe af decideret tandlæge skræk – en angst, som udvikles som følge af uheldige oplevelser med tandlæger eller tandplejere i de tidlige år. Mange er bange for, at tandlægen skal dømme dem på deres mangelfulde mund hygiejne, fordi det allerede er længe siden de sidst har været på besøg hos tandlægen og fået foretaget en tandrensning og et eftersyn af tænder og tandkød. Og så er der dem, som ikke mener, at de har råd til at gå til tandlæge.

Drop de dårlige undskyldninger, og besøg din lokale tandlæge

Men der er faktisk ingen af disse undskyldninger, som er valide i forhold til at slække på mundhygiejnen og springe tandlæge besøget over. Selv om tandlæge skræk er en anerkendt lidelse, er de fleste tandlæger anno 2019 uddannet til at respektere, at en person, som lider af tandlæge skræk, har brug for særlig omsorg.

Derfor vil behandlingen foregå med respekt for din lidelse – du skal blot gøre tandlægen opmærksom herpå fra begyndelsen. Det økonomiske argument har ingen gang på jord. Det er langt billigere at få foretaget en tandrensning og et eftersyn, end det er at besøge frisøren. Og så får du sunde tænder livet igennem som bonus!

Leder du efter en dygtig tandlæge i Klarup, Gistrup eller Storvolde, kan du med fordel booke tid hos Tandlægerne i Klarup – læs mere på http://www.tandlaegerne-klarup.dk/