Få behandling mod skulderproblemer af en reumatolog

01 november 2021
silje_hansen

editorial

Hvis du enten dyrker sport, idræt eller har et fysisk krævende arbejde, kan det være hårdt for kroppen. Omvendt skal kroppen også kunne yde og præstere for at det bliver godt. Hvis du derfor ikke passer godt på din krop, kan du få større skader, som du skal leve længe med. Derfor er det vigtigt at reagere, hvis du oplever at dine led er hævet, eller hvis du har smerter rundt omkring i dit bevægelsesapparat. Her kan skulderen særligt være udsat, fordi du næsten altid bruger din skulder uanset, hvad du dyrker af idræt. 

Hvis du derfor har smerter i skulderen eller generelt døjer med skulderproblemer, bør du opsøge en professionel reumatolog. Det er en specialist på området, og kan hjælpe dig med at komme i behandling eller lindre de smerter, som du oplever.

Hvad kan en reumatolog hjælpe med?

En reumatolog er specialiseret i kroppens anatomi og med fokus på bevægelsesapparatet. Det vil sige, at du kan få hjælp til at finde årsagen de smerter, som du oplever i bevægelsesapparatet. Det kan f.eks. være skulderen, hvis du oplever at have haft ondt i længere tid. 

Når reumatologen har udforsket og opdaget de smerter som du oplever, kan du blive præsenteret for forskellige løsninger og behandlinger. I langt de fleste tilfælde vil man kombinere det med både medicin og træning, så du får den mest effektive behandling. Alt efter hvilken tilstand din skulder er i, og hvad der virker bedst for dig og din krop, vil I sammen skræddersy et forløb til at du kan blive behandlet. Her kan du også opleve at en operation kan blive nødvendig, hvis der ikke er andre umiddelbare løsninger.

Find den bedste reumatolog til behandling af skulderproblemer

Hvis du er i markedet for at finde den bedste reumatolog til at behandle skulderproblemer, skal du tage kontakt til https://reumatologiklinikken.dk/skulderklinikken/.