Få den bedste tandlægehjælp i Favrskov

05 november 2020
Astrid Pedersen

Tilhører du halvfjerdsernes og firsernes Nul Huller-generation, har du sikkert både måttet udstå ugentlige fluorskylninger og regelmæssige besøg hos skoletandlægen. Du har sikkert også været tvunget til at skråle med på Daimis ørehænger ”Du skal børste dine tænder, hver gang du vasker hænder”, og lagt øre til utallige oplæsninger af ”Karius og Baktus”.

Man kan så diskutere hvad der er mest pinefuldt. Men et faktum er at denne indsats med stor sandsynlighed er hovedårsagen til at du stadig kan fremvise et smukt og stærkt tandsæt, som måske nok har et par fyldninger eller en enkelt krone hist og her, men som gennemgående er intakt og funktionelt. Og vil du bevare det således hele livet, således at barndommens anstrengelser ikke var forgæves, bør du en eller to gange om året sætte dig i tandlæge stolen og gabe højt.

Hvorfor gå til tandlæge når tænderne har det fint?

Måske synes du at det virker omsonst og som det rene pengespild at besøge tandlægen når du hverken har smerter eller blødninger fra tandkødet. Men her skal du huske at smerter og blødninger er symptomer på en tilstand som måske har været længe undervejs.

Det betyder at du med et tandlæge besøg giver tandlægen mulighed for at forebygge disse dårligdomme før de bryder ud i fuldt flor. På den måde kan du spare penge i det lange løb, idet en rodbehandling eller et parodontose forløb er langt dyrere end et årligt eller et halvårligt tandlæge besøg – og samtidig en del mindre smertefulde.

Bestil tid hos din tandlæge i Favrskov

Er du bosiddende i Favrskov kan du få hjælp til vedligeholdelse af dit smukke smil hos Tandlæge Inge Møller. Tandlæge Inge Møller har klinik med central beliggenhed i Thorsø. Du kan kontakte Tandlæge Inge Møller og bestille tid til tand tjek via hjemmesiden https://www.xn--tandlgeingemller-yob54a.dk/