Få det liv du ønsker med hjælp fra en ernæringsterapeut

08 juni 2021
Astrid Pedersen

Drømmer du om at tabe de sidste fem genstridige kilo, som hænger ved på trods af træning og slankekost? Går du rundt og er permanent oppustet, og mangler du energi i hverdagen? Så kan du med fordel søge hjælp hos en ernæringsterapeut.

Hvad laver en ernæringsterapeut?

Et ernæringsterapeut, eller en kostvejleder som det også kaldes, er en fagperson som har specialiseret sig inden for human ernæring. Hos en ernæringsterapeut vil du kunne få hjælp til at tilrettelægge en diæt som adresserer netop dine ønsker og mål, eller som imødegår en bestemt problematik.

Er du eksempelvis allergiker eller astmatiker, eller lider du af andre systemiske eller auto immune lidelser, vil du hos en ernæringsterapeut kunne få hjælp til at sammensætte din kost således at du på daglig basis får de nærings stoffer du har brug for og samtidig undgår allergener og inflammatoriske elementer.

Ønsker du at tabe dig og eventuelt omlægge din kost og din livsstil på permanent basis kan en ernæringsterapeut også hjælpe dig. Med rådgivning fra en dygtig ernæringsterapeut er det slut med yoyo vægt og slankekure som ikke virker.

Du kan opnå varigt vægttab, mere overskud i hverdagen og i det hele taget et sundere liv hvis du følger de gode råd fra din ernæringsterapeut eller kostvejleder. Og du vænner dig lynhurtigt til dine nye spisevaner – for sund mad er i virkeligheden lækker mad.

Hvor kan jeg finde en dygtig ernæringsterapeut i århus?

Er du bosiddende i Århus eller nærmeste omegn hedder din lokale ernæringsterapeut eller kostvejleder Frede Damgaard. Frede Damgaard har gennem de seneste fire årtier hjulpet talrige klienter til en sundere kost, et højere energi niveau, og der af følgende vægt tab og overskud i hverdagen.

Hos Frede Damgaard kan du få en kostplan som kan hjælpe dig til at nå dine mål. Læs mere på frededamgaard.dk.