Få din salat så god, som hvis du lavede den selv

05 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Man kan få en salat på mange måder, hvor den mest normale nok er, at man køber nogle ingredienser nede i en butik, der er mere eller mindre friske, og så rører man dem sammen til en salat med eller uden dressing.

Det er jo en billig måde at lave mad på, der også er forholdsvis sund; og man kan lave den i en studenterbillig variant, hvor man kan tage noget af det grønne, man har i køleskabet, der er ved at blive for gammelt og bruge det til at lave en salat af.

På samme måde kan man også oftest gå ned i supermarkeder og finde ingredienser til en salat, hvor ingredienserne måske er ved at blive for gamle, så man kan spare penge på den måde.

Det er en finte til at gøre det billigt og miljøvenligt ved at undgå madspild – men smagen er så også derefter tit og oftest.

Salaten bliver lige så god, som hvis man lavede den selv

Mange drømmer nok om, at de kan dyrke salatingredienserne selv i deres have, på altanen eller i en fællesgård, hvor man må dyrke den slags, hvor man så også kan få plads til krydderurter.

For så er smagen som reel den mest friske, som man kan opdrive i dette land, men der kommer så også mange hindringer i vejen.

For man skal holde insekter væk, nogle af grøntsagerne blive måske for dårlige af sig selv; man glemmer at vande det hele, og mest af alt skal man vente rigtig, rigtig længe, før man kan få sin salat.

Så det bedste alternativ i verden til en hjemmedyrket salat helt fra bunden er ved at købe den fra https://www.daellekatessen.dk/ 

Du vil næsten ikke kunne smage nogen forskel, om du har dyrket den salat selv, eller om du købt den dette sted, for ingredienserne er praktisk tale lige så friske, og det afspejler sig i smagen.