Få hjælp til stress håndtering hos en psykoterapeut

30 september 2019
Astrid Pedersen
Få hjælp til stress håndtering hos en psykoterapeut

Hvis du i din hverdag oplever tegn og symptomer på stress, er det vigtigt, at du sætter tid af til lidt egenomsorg. Du bør ikke negligere din krops signaler – dette kan føre til en forværring i tilstanden, som kun har dårlige konsekvenser til følge. Men hvordan sørger man for at genskabe ligevægt og balance i krop og sind?

Hvilken form for stress behandling skal jeg vælge?

En af mulighederne er gennem en stress behandling hos en psykoterapeut. En psykoterapeut er en person, som er særligt uddannet inden for samtale terapi, som kan være utroligt hjælpsomt i forbindelse med afklaring og personlig udvikling.

Hos psykoterapeut Lars Roed Andersen er du i rigtig gode hænder, når det handler om stress behandling. Du kan være sikker på en professionel behandling med et høj fagligt niveau, samtidig med at Lars Roed Andersen med sikkerhed vil behandle dine individuelle oplevelser og problematikker med empati og medmenneskelighed.

Psykoterapeut Lars Roed Andersen er uddannet psykoterapeut fra Center for Selvudvikling i Århus, og har udvikling med psykoterapi og personlig udvikling gennem 17 år. Der ud over er Lars Roed Andersen uddannet tandlæge, så han kender, så at sige, til menneskelig smerter fra flere vinkler.

I løbet af et psykoterapi forløb hos Lars Roed Andersen vil du opnå en dybere indsigt i de dynamikker, som styrer dine handle og tanke mønstre, og som kan være med til at fastholde dig i uhensigtsmæssige forestillinger om dit eget liv. Dette kan føre til dårligt selvværd, depressive tilstande, et lavt energi niveau og en øget sårbarhed samt manglende evne til at håndtere stress og udbrændthed. Med hjælp fra Lars Roed Andersen kan du gennem psykoterapi få mulighed for at finde de indre ressourcer og opbygge de redskaber, som kan hjælpe dig videre i livet uden stress.

Læs mere om psykoterapi mod stress på https://larsroedandersen-psykoterapi.dk/stress-og-udbraendthed/