Få hjælp til stress og angst med psykomotorisk terapi

29 september 2019
admin

Er du plaget af stress og angst? Sidder du fast i nogle gamle, forældede mønstre og forestilliger, som ikke hjælper dig? Så kunne du prøve psykomotorisk terapi.

Hvordan virker psykomotorisk terapi?

Gennem psykomotorisk terapi – som er en behandlingsform baseret på et helheds orienteret menneske syn – integreres krop og psyke, erkendelse og handling. Når du gennemfører en behandling efter de psykomotoriske principper, vil du kunne opnå en forbedret bevidsthed om sammenhængen mellem din krop og dit sind. Dette kan hjælpe dig til bedre at forstå, hvorfor du reagerer og handler som du gør – og måske bevidst at kunne ændre disse reaktions og handlemønstre i en mere formålstjenlig retning

Hvor finder jeg en psykomotorisk terapeut i Bramming?

Hvor det muligvis ikke vrimler med psykomotoriske terapeuter i det sydlige Jylland, er der dog stadig mulighed for at finde en virkelig dygtig en af slagsen.

I Bramming residerer Trine Pelle – en virkelig dygtig og erfaren psykomotorisk terapeut med speciale inden for behandling af angst og stress. Trine Pelle er i besiddelse af en professionsbachelor i Afspænding og psykomotorisk terapi – det, vi før i tiden kendte som Afspændingspædagogik – og er dermed fuldt kvalificeret til at udføre behandlinger og gennemføre sessioner, som vil hjælpe dig til at finde dine indre ressourcer.

Dette sker gennem velafprøvede og evidens baserede arbejds metoder, som operationaliseres gennem fysiske og mentale øvelser i kombination med samtaler og en form for kognitiv terapi. Herved kan du opnå lindring af stress symptomer, og samtidig finde de indre ressourcer, du skal bruge til at udvikle dig som menneske. Du får en øget bevidsthed om din egen krop og den måde hvorpå den prøver at kommunikere med dit bevidste sind, således at du kan blive bedre i stand til at tolke dens signaler, og på den måde undgå stress og angst.

Hos Trine Pelle er du garanteret en såvel professionel som empatisk og medmenneskelig behandling.

Du kan læse mere om behandling af stress og angst på trinepelle.dk