Få mere overskud i hverdagen med hjælp fra en kostvejleder

25 februar 2020
Astrid Pedersen

Lever du med en kronisk sygdom eller en tilstand, som dræner dig i det daglige? Har du brug for et ekstra boost af din energi og et skud livsglæde, som kan højne din motivation trods smerter og afsavn? Så kan du med fordel kontakte Frede Damgaard med henblik på kostvejledning.

Hvem er Frede Damgaard?

Frede Damgaard er kostvejleder, og har arbejdet fuld tid som sådan igennem mere end fire årtier. Frede Damgaard er uddannet som henholdsvis DET ernærings terapeut, biopat, naturopat samt urte terapeut (også kaldet phyto terapeut). Ud over sin praksis som kostvejleder arbejder Frede Damgaard også som foredrags holder samt som underviser på diverse skoler og uddannelses institutioner rundt omkring i såvel Danmark som i det øvrige Skandinavien.

Hvad kan kostvejleder Frede Damgaard hjælpe mig med?

Ved hjælp af kostvejledning og tilrettelæggelse af en korrekt diæt i forhold til din sundheds tilstand kan du supplere mange behandlinger mod lidelser i såvel kroppen som i sindet. Det drejer sig om alt fra hormonelle problemer så som PCOS, binære træthed og problemer med menopausen over fordøjelses besvær og problemer med kredsløbet til nervemæssige problemer og tilstande.

Lider du af auto immune sygdomme så som psoriasis, gigt, allergi eller lignende, kan et gennemtænkt kost skema udfærdiget af en kostvejleder hjælpe dig på vejen til at dulme symptomerne og dermed få en mere tålelig tilværelse. Med den rette kost kan du opnå en højere livs kvalitet og en øget sundhed samt mere overskud i hverdagen.

Frede Damgaard tilbyder det, der kaldes komplementær behandling. Dette betyder, at din konventionelle medicinske behandling suppleres med en diæt sammensat af en nærende og sund kost sammen med kost tilskud og eventuelle homøopatiske midler. Det er meningen, at din behandling hos en kostvejleder skal supplere den lægelige behandling, ikke erstatte denne.

Du kan læse mere, og kontakte Frede Damgaard, på hjemmesiden frededamgaard.dk