Find din tandtekniker på tandklinik i Kolding

30 maj 2021
Astrid Pedersen

I gamle dage var det almindeligt at få et gebis i konfirmationsgave. Dengang havde man nemlig ikke samme adgang til tandpleje og tandlægehjælp, som vi har den dag i dag, hvor vi er meget obs på mundhygiejne og dermed også på bevarelse af tandsættet.

Nu om stunder kan langt de fleste voksne mennesker se frem til at bevare størstedelen af deres blivende tænder sunde og funktionelle hele livet igennem. Dette skyldes ikke mindst den obligatoriske skoletandpleje som blev indført i halvtredserne samt det øgede fokus på tandsundhed i den brede befolkning.

Der vil dog stadig altid kunne opstå et behov for kunstige tænder, også kendt som proteser. Mange mennesker mister hvert år en eller flere tænder som følge af traumer, sygdom, eller blot og bar alders relaterede symptomer.

Du kan for eksempel komme ud for en ulykke hvor en eller flere at tænderne beskadiges i en grad så de ikke står til at redde. Sygdomme i tandkødet som for eksempel parodontose kan svække såvel tænder som gummer således at tænderne ikke kan sidde fast.

Endelig vil andre systemiske sygdomme i kroppen samt stråle eller kemo terapi mod kræft også kunne ødelægge såvel tænder som tandkød. Og så kan man få brug for en protese.

Hvor kan jeg få fremstillet en vellignende tandprotese i Kolding?

Står du i en situation hvor du har brug for at få tilvirket enten en hel eller delprotese, og er du bosiddende på Kolding kanten, kan du med fordel vælge Vores Tandtekniker.

Vores Tandtekniker har mange års erfaring med fremstilling og tilpasning af tandproteser til borgere som har mistet en eller flere tænder og som derfor har behov for en protese som er både naturtro og fuldt funktionel.

Du kan altid kontakte Vores Tandtekniker Kolding via hjemmesiden vores-tandtekniker.dk og bestille en tid til en konsultation med forundersøgelse og en snak om dit behov for tandproteser.