Find en erfaren og specialiseret psykolog på Frederiksberg

27 juni 2022
silje_hansen

editorial

Det er meget normalt, at man i løbet af livet møder forskellige udfordringer og kriser. De fleste er du naturligvis i stand til at løse selv, og vil gøre dig klogere. Det er dog ikke alle kriser, som er lige nemme eller som man kan løse selv. Tager du f.eks. stress, depression eller angst, så er det efterhånden blevet en folkesygdom, da mange lider af disse. Det kan være en ond cirkel, som er svær at komme ud af igen, hvis ikke du får professionel hjælp. 

Det er her en autoriseret psykolog kommer ind i billedet. En psykolog har en beskyttet titel, som blandt andet kræver, at man er uddannet på universitet. Herudover skal man ansøge om en autorisation, som kræver hundredvis af terapi-timer og supervision før man kan få. Det gør også, at du kan være ganske tryg, når du tager kontakt til en psykolog i forhold til erfaring og faglige kompetencer. 

psykolog frederiksberg

Hvad skal du vælge en psykolog ud fra?

Når du skal vælge en psykolog, kan det være smart at indsnævre din søgning. Det kan du gøre ved at søge lokalt efter en psykolog, eller efter en der er specialiseret i den problemstilling, som du ønsker hjælp til. På denne måde kommer der kun relevante søgninger frem.

Hvis du kan finde anmeldelser fra andre, som har haft lignende problemstilling som dig, kan det være en fordel. Det fortæller noget om, hvor effektivt den enkelte psykolog er, samt giver dig et indblik i de metoder vedkommende arbejder med. 

Hvem er byens lokale psykolog på Frederiksberg?

Er du på jagt efter en psykolog på Frederiksberg eller i Københavnsområdet, så kan vi hjælpe dig lidt på vej. Her kan du med fordel tage kontakt til psykologhuseticity.dk, hvor du bliver mødt af Autoriseret psykolog Niels Hellevad Jensen. Han er en erfaren psykolog der tilbyder individuel og parterapi for voksne.