Fjern spændinger med Kranio Sakral Terapi i Holstebro

06 januar 2022
Astrid Pedersen

editorial

Døjer du med smerter, stress eller bare generelt manglende overskud i hverdagen? Så bør du overveje at forkæle dig selv med en kranio sakral terapi behandling.

Hvordan virker kranio sakral terapi?

Den ultra blide massage form får ind og løsner op for spændinger i de store membraner således at bindevævet bliver blødt og eftergivende og livsenergien strømme frit.

Dette sætter kroppen i stand til at hele sig selv, og genskaber samtidig den naturlige balance i væv, muskler og organer.

image

Hvor kan jeg få kranio sakral terapi i Holstebro?

Hvis du gerne vil prøve kranio sakral terapi, og du er bosiddende i Holstebro eller nærmeste omegn, kan du trygt kontakte Lis Hauge. Lis Hauge er uddannet kranio sakral terapeut med mange års erfaring inden for området.

Hos Lis Hauge er du i sikre og professionelle hænder, og du vil uden tvivl få god gavn af din kranio sakral terapi behandling når du lader Lis Hauge om at udføre denne. Uanset om du lider af angst eller depression, er sygemeldt med stress, har fysiske smerter eller spændinger i din krop eller døjer med langtids virkningerne af en hjernerystelse, et piskesmæld eller anden form for traume, vil Lis Hauge med sikkerhed kunne hjælpe dig.

Lis Hauge har praktiseret kranio sakral terapi i mange år, og har behandlet mennesker af begge køn og i alle aldre. Du kan blandt andet få behandling for fordøjelses besvær eller andre problemer med mave tarm systemet, spændinger og smerter i skulder, nakke og kæbe regionen, stivhed og ubalance som følge af eksempelvis diskusprolaps, og selvfølgelig hovedpine i form af migræne eller Hortons.

Lis Hauge vil altid gøre sit ypperste for at lette smertens åg fra dine skuldre så din krop og dit sind kan genfinde den naturlige harmoni og balance. Klik ind og book tid til kranio sakral terapi hos Lis Hauge på hjemmesiden lishauge.dk