Flotte tænder hele livet med hjælp fra din tandlæge

04 marts 2020
Astrid Pedersen

Er det ved at være så lang tid siden dit seneste tandlæge besøg, at du faktisk ikke helt kan huske hvornår det var? Så er det nærmest under alle omstændigheder på tide, at du booker et nyt besøg. Man bør faktisk gå til tandlæge mindst en gang om året, og allerhelst to. Med jævnlige tandlæge besøg kan man nemlig forebygge mange lidelser i tænder og i tandkød, som ellers i værste flad ville kunne koste dig en eller flere tænder. Og da de fleste af os er interesserede i at beholde vores blivende tandsæt livet ud, er det ren og skær logik, at et tandlæge besøg om året er en rigtig god investering.

Jeg har ikke råd til at betale for tandlæge

For langt de fleste danske borgere gælder det, at det det at få råd til et tandlæge besøg er et spørgsmål om ren og skær prioritering. Et tand eftersyn og en rensning af tænder og tandkød koster ikke stort mere end en glad aften i byen eller et besøg hos frisøren.

De fleste tandlæger arbejder med afbetalings ordninger, så du kan splitte udgiften op frem for at skulle betale hele beløbet på én gang. Den offentlige sygesikring yder desuden tilskud til langt de fleste standard behandlinger – og er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, er der også økonomisk hjælp at hente. Du skal desuden tænke på, at udvikler du en sygdom som karies eller parodontose som følge af dine udeblivelser fra tandlægen, bliver det mange gange dyrere. Og så kan det faktisk bedste betale sig med et tandlæge besøg hvert halve eller hvert hele år.

Leder du efter en centralt beliggende tandlæge klinik i Århus, kan du med fordel besøge Tandlægerne på Stjernepladsen. Her finder du udelukkende de dygtigste og mest service mindede ansatte – og de nyeste udstyr til diagnosticering og behandling. Læs mere på http://stjerneklinik.dk/