Forløs dine traumer og få bedre indre balance med TZ Terapi

06 januar 2019
Astrid Pedersen
Forløs dine traumer og få bedre indre balance med TZ Terapi

Lider du af udbrændthed i forbindelse med dit arbejde? Er det svært at finde det nødvendige overskud til at få dagligdagen til at hænge sammen – og føler du dig ofte nedtrykt, bekymret, angst eller måske vred uden grund? Så kan det sagtens skyldes, at du har ubalancer i dit kropslige og psykiske system. Og du vil med sikkerhed have stor glæde af at opsøge alternativ behandling.

TZ – en moderne, alternativ behandlingsform med høj effekt

Frem for at låse sig fast på én bestemt behandlingsform som for eksempel Kranio Sakral terapi, zoneterapi, akupunktur, Tankefeltterapi eller Emotionel Friheds Teknik, inddrager TZ som er en forkortelse for Traumeforløsende Zoneterapi – flere forskellige metoder i bestræbelsen på at komme til bunds i klientens individuelle problemstillinger. Behandlingsforløbet bliver skræddersyet til hver enkelt individuelle klient, og kan for eksempel indeholde Tankefeltterapi og Emotionel Friheds Teknik (TFT og EFT) samt metoderne DP4 og Deep Peat, som arbejder med polariteter i en proces, som skal nulstille de positive og negative værdier.

Andre bevidstgørende terapi modeller, som kan inddrages i TZ forløbet er Enlightenment, Matrix samt regressions terapi. Disse metoder er særdeles effektive til at afdække og forløse traumer, som er indtruffet i de tidlige barndoms år, og som stadig kan sidde i kroppen som uforløste blokeringer af de energibærende meridian baner.

Vælg en professionel TZ Terapeut, og få et personligt behandlingsforløb

Hvis du ønsker at prøve den effektive og holistiske behandlingsmetode TZ, bør du finde en behandler, som har stor erfaring dermed. Er du bosat i Thisted eller omegn, kan du med fordel besøge Lonni Stærk i hendes klinik, Stærk Helse. Lonni har selv udviklet og forfinet TZ metoden, og har med stor succes anvendt denne som den primære behandlingsform i klinikken siden 2013. Flere klienter melder om øget livskvalitet allerede efter første session.

Du kan læse mere om TZ terapi i Thisted på staerkhelse.dk