Genfind din indre balance med Reiki healing

05 januar 2021
Astrid Pedersen

Føler du dig ofte udbrændt og udmattet, og døjer du med vedvarende og måske uforklarlige smerter og spændinger i din krop? Så kan det være, at du ville have godt af at lære Reiki healing.

Hvad er Reiki healing?

Reiki healing er en helbredende terapi metode baseret på åndelige og universelle livsenergier. Metoden blev udviklet for over 100 år siden af en japansk buddhist ved navn Mikao Usui og baserer sig på princippet om en guddommelig energi (rei = gud eller guddom, og chi, qi eller ki = energi) som styrer os alle sammen på det fysiske, mentale og følelsesmæssige plan.

Når livsenergien strømmer frit i legemets energi baner, de såkaldte meridianer, er der faktisk ingen grænser for de ressourcer vi har til rådighed. Og når energien blokeres, for eksempel på grund af et traume som ikke er helet, negative tankemønstre eller overbelastning forårsaget af kronisk stress, fungerer vi langt fra optimalt.

Gennem Reiki healing kan blokeringerne opløses og energierne atter komme til at flyde frit og uhæmmet. En Reiki healer er i denne sammenhæng en slags guide som sørger for at kanalisere energi fra universets uudtømmelige reserver ind i modtagerens energi baner. Og så kan man hurtigt komme til at føle sig på toppen igen.

Kan jeg lære Reiki healing?

Alle mennesker har evnerne til at heale både sig selv og andre mennesker. Det er vigtigt at du lærer hvorledes du aktiverer energien i dig selv, når du skal lære Reiki healing, således at du kan mærke hvordan energien flyder optimalt.

Mindst lige så vigtigt er det at du er indviet i Reiki universet, så du ikke kommer til at misbruge din egen energi i bestræbelsen på at hjælpe andre. Det kan du blive på et kursus i Reiki healing hos Christo Blaak (Padam) i løbet af en weekend – læs mere på christo.dk.