Gør overdreven akupunktur nogen større forskel?

Det ligger jo lidt i beskrivelsen, at hvis man overdriver noget, så overgør man mere, end hvad den tiltænkte effekt egentlig skulle være på.

Nogle mennesker lever hedonistisk og vil gerne have mere NU og mere til lige bagefter; de lever i overmål uden tanke på konsekvenser i det lange løb, så længe de kan opnå tilfredsstillelse lige nu.

Det kan være et forsøg på at løbe fra den tilværelse, man er i, eller man erstatter en nydelse eller et savn med substans af en art, der ikke gør en gavn - tværtimod.

Sådan går det mange gange med skadelige stoffer, at den dosis, man plejer at tage, ikke længere har den samme virkning, fordi ens tolerance rent psykist er øget, men ens krop kan stadig ikke følge med. Det er ofte den slags mennesker, der dør af en overdosis.

Men hvis det foregår sådan med noget negativt, der kører i en nedadgående spiral, kan man så opnå ekstra fornøjelse med noget, der er positivt, ved at sende det i en opadgående spiral på den måde?

Sådan ligger landet faktisk ikke, for her handler det stadig om mådehold og indsats på det rette område med en effektiv indsats end at skyde med spredehagl.

Et eksempel er netop det, som vi nævnte i overskriften her, hvor vi taler om akupunktur.

For måske tænker du som ukendte og uvant på området, at hvis man har en lille skavank, som man ønsker løst ved akupunktur, så nøjes man med nå nåle; og når problemet så er i en større skala, så bruger man mange nåle fordelt over hele kroppen.

Til sidst ser man noget for sig, der minder om noget, man ser i komediefilm, hvor en person er overdækket med nåle fra vitterligt top til tå.

Så når du skal finde ud af, hvor mange nåle og målrettet indsats, der skal bruges på dig, så må du forhøre dig ad hos dem, der skal behandle dig, som kan være https://www.rygcentermidtvest.dk/akupunktur-herning