Her er grunden til, at du skal vælge zoneterapi

30 juni 2022
silje_hansen

editorial

Går du med overvejelser om at prøve zoneterapi? Zoneterapi er en effektiv behandling for din krop. I behandlingen arbejder man typisk omkring fødderne, da man i zoneterapi mener, at alle organer og muskler er forbundet med dine fødder. Så hvis man trykker bestemte steder på din fod, er det noget som vil påvirke de enkelte muskelgrupper på kroppen.

Det er en behandling som man har benyttet i mange år, hvorfor den er velkendt og populær. Det er en behandling som har vist sig at give en positiv effekt, hvis du har forskellige typer af smerter og gener i kroppen. Det kommer vi nærmere ind på her.

zoneterapi

Hvad er zoneterapi godt for?

Når du bestiller tid til zoneterapi, så er det blandt andet fordi du har migræne. Migræne kan være ubehageligt og udmattende at have. Hvis det er noget som du ofte får, kan du blandt andet vælge zoneterapi for at lindre det, samt for at forebygge det. Det gælder også for dig som også lider af spændingshovedpine.

Hvis du har et barn med kolik, kan det varmt anbefales at prøve zoneterapi. Det har vist sig at hjælpe mange børn med den smerter, som de har, når de render rundt med kolik.

Zoneterapi har også en særlig positiv effekt, hvis du har hold i nakken, rygsmerter, frossen skulder eller generelt skuldersmerter. Her vil behandleren kunne udføre en behandling ud fra zoneterapi, som har en positiv effekt på lige præcis disse smerter og gener i kroppen.

Hvem skal du vælge til zoneterapi?

Er du i tvivl om, hvem du skal vælge til zoneterapi, er der flere gode bud at vælge iblandt. Her handler det om at se på, hvem der har erfaring med zoneterapi, samt hvem der har de bedste kundeanmeldelser. 

Hvis du udelukkende går efter den bedste klinik til zoneterapi i Odense, kan vi varmt anbefale klinik-velvaere.dk.