Her finder du en kompetent øjenlæge på Østerbro

07 marts 2020
silje_hansen

Har du enten udfordringer med dine øjne eller dit syn, så kunne det tyde på at du enten skulle opsøge en øjenlæge eller besøge en professionel øjenklinik. Vores syn og øjne er en vigtig sans, som til tider kan være sart, hvorfor det er vigtigt at vi gør vores bedste for at passe på det. Der er mange der med alderen vil opleve, at ens syn bliver ringere og mere sløret. Det er derfor en fordel at du løbende får tjekket dit syn, så du får briller eller kontaktlinser som matcher dit syn, hvis det skulle være blevet forringet. Det sker typisk, hvis vi arbejder foran en skærm eller læser generelt. Desto mere vi slider på vores øjne, desto ringere vil synet blive. 

En øjenlæge kan også hjælpe dig, hvis du oplever en infektion i øjnene eller hvis du får en betændelse. Generelt hvis du oplever at du bliver sløret for øjnene eller at dine øjne er meget tørre, bør du opsøge en professionel øjenlæge. Her kan du få den nødvendige behandling, så du får et optimalt syn, der ikke er til gene for din hverdag. 

Hvilken øjenlæge skal du vælge?

Er du på jagt efter en øjenlæge, kan det være ideelt at vælge en der er lokalt placeret. Er du derfor fra København, kan du vælge et af landets bedste øjenlæge på østerbro. Her vil du blive mødt af et fagligt stærkt og kompetent personale, der vil hjælpe dig med de udfordringer du måtte have med dine øjne. Klinikken er udstyret med de nyeste og bedste udstyr, som sikrer dig en effektiv behandling, der viser gode resultater. Her kan du enten bestille en tid efter aftale eller få en akut tid, hvis du oplever noget pludseligt. Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder at de tager imod patienter med gruppe 2 sygesikring.