Her kan du få lavet en røntgenundersøgelse i København

19 august 2021
silje_hansen

Røntgenundersøgelser er noget de fleste kender fra enten tandlægen, eller når man kommer på skadestuen. Et røntgen kan vise strukturen og tilstanden på ens tænder og knogler. Det er langt nemmere for lægen at vurdere, hvordan det hele ser ud, når man får lavet et røntgenbillede. Derfor gør man som regel oftest også det på et sygehus eller en skadestue, når man enten er i tvivl om foden eller armen er brækket.

En røntgenundersøgelse foregår på den måde at der bliver lavet en stråling ind i kroppen på et særligt område, hvor man kan se nærmere på ens knogler og led. Det kan også foregå som en scanning, hvis der er tale om en ryg eller et større område, som der skal kigges på. 

Se på kroppens tilstand gennem en røntgenundersøgelse

Uanset om du er barn eller voksen, kan du få lavet en røntgenundersøgelse. En røntgenundersøgelser bruge sundhedsvæsenet i flere tilfælde, hvor man ønsker et nærmere kig på kroppen uden at skulle skære op. Det er typisk også ud fra røntgenundersøgelse at de fleste læger ser på, hvad der skal opereres, samt hvordan man skal gå til situationen.

Hvis du skal have lavet en røntgenundersøgelse, kan der være behov for at opsøge en professionel klinik. Her kan du enten opsøge en klinik med enten en lægehenvisning eller, hvis du har noget du selv vil have undersøgt. Hvis du ikke har en lægehenvisning for at få lavet en røntgenundersøgelse, vil der blive opkrævet et gebyr for at få det foretaget.

Hvor er det bedste sted at få lavet en røntgenundersøgelse i København?

Hvis du er på jagt efter en professionel klinik i København, hvor du kan få lavet en røntgenundersøgelse, kan vi varmt anbefale dig at bestille en tid hos noerrevold.dk. De er kendt for deres gode service og hurtige behandling.