Her kan du hente receptmedicin i Odsherred

På et apotek kan du både købe håndkøb af creme, medicin, hovedpines piller og medicin på recept. Det kan særligt være en fordel at have et apotek i byen, så du let og nemt har adgang til den medicin du skal bruge, hvis du er syg eller akut har brug for medicin for at dulme et anfald, en gene eller allergi. 

På et apotek kan du også hente rådgivning og hjælp til, hvis du skal på ferie eller har en gene du ikke rigtig kan komme af med. Det kan f.eks. være en allergi eller et sart hud, som driller dig ekstra meget, når det f.eks. er varmt eller koldt. Her kan du blive vejledt i de produkter der kan få din hud til at slappe eller for at dulme den allergi eller gene du måtte have. 

Bestil din medicin eller håndkøb hjemmefra

Nu har du muligheden for at bestille det håndkøbmedicin eller medicin du skal bruge hjemmefra. Du behøver derfor ikke at møde op på apoteket, for at få din medicin. Du kan log in online og bestille det du måtte have brug for, og derefter få det leveret hjem lige til døren. Det gælder også receptmedicin i odsherred. Det kan særligt være en fordel, hvis du er syg eller ikke er i stand til at komme ind på apoteket. Her vil du kunne forvente at få en akut eller hastelevering direkte ud til dig på din adresse eller få leveret det selvsamme dag, så du kan tage din medicin.

Dit lokale apotek i Odsherred

Er du enten fra Odsherred eller omegn, er Asnæs Apotek dit lokale apotek. Her står 12 professionelle fagfolk klar til at hjælpe og vejlede dig til at få det rette håndkøbsmedicin eller receptmedicin med hjem. Her kan du forvente, at du er i centrum.