Hvad er kropsterapi?

25 februar 2020
Astrid Pedersen

Kropsterapi er en form for behandling, som tager udgangspunkt i kroppen som indgang til det underbevidste sind. På samme måde som en psykoterapeut anvender samtalen, vil en kropsterapeut benytte sig at kroppens umiddelbare reaktioner som pejlemærker, når et menneskes psykiske og mentale problemer skal kortlægges.

Med kropsterapi får du en dybdegående og holistisk metode til selv at aflæse din krops signaler i krise situationer, og dermed foregribe såvel stress som angst. Du opnår en højere krops bevidsthed, hvilket giver såvel styrket selvværd som en evne til at analysere de situationer, som giver dig en dårlig mavefornemmelse eller andre former for kropslige fornemmelser. Du kan således opnå en rigtig god kontakt til – og balance med – din fysiske væren, når du vælge kropsterapi.

Hvor kan jeg bestille tid til kropsterapi i Aalborg?

Hvis du leder efter en dygtig kropsterapeut i Aalborg eller omegn, kan du med fordel kigge ind forbi kropsterapeut Birgitte Jørgensen. Birgitte Jørgensen har mange års erfaring med – og en masse relevant uddannelse inden for – såvel kropsterapi som psykoterapi, og udfører begge former for behandling, både i kombination og hver for sig.

Birgitte Jørgensen vil altid sørge for at tilrettelægge et behandlings forløb, således at det passer til klientens unikke personlige historik og indviduelle problem stillinger. Birgitte Jørgensen er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, og dertil uddannet som psykoterapeut fra DIG (Dansk Institut for organisk Psykoterapi).

Birgitte Jørgensen er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, og dermed underlagt Psykoterapeutforeningens regler om etisk og professionel agens. Dette indebærer 100% tavshedspligt og løbende supervision. Der ud over har Birgitte Jørgensen taget efter uddannelse som kroppsykoterapeut, imago parterapeut, choktraume terapeut, psykodrama terapeut og kunst terapeut.

Du er, med andre ord, garanteret en professionel behandling, når du vælger Birgitte Jørgensen som din krop- og psykoterapeut i Aalborg. Du kan læse mere om kropsterapi og psykoterapi hos Birgitte Jørgensen på kroppsykoterapeut.dk