Hvordan hjælper en psykolog?

03 februar 2021
Astrid Pedersen

En psykolog kan hjælpe dig, som har svært ved at overskue din tilværelse, eller som lider af lavt selvværd. Gennem samtaler med en psykolog kan du genfinde balancen i dit liv og samtidig blive klogere på hvem du er, med alt hvad du selv indeholder af muligheder og begrænsninger – og der igennem blive bedre til at mestre tilværelsen.

Du kan, med andre ord, få rigtig meget ud af en samtale med en dygtig psykolog. Og er du bosiddende i Lyngby eller nærmeste omegn kan du altid få hjælp hos psykologen.dk

Hvem er psykologen.dk?

Bag psykologen.dk står autoriseret psykolog Lars Nørgaard. Løn har mange års erfaring med at hjælpe mennesker om af den ene eller den anden grund har ondt i livet, eller som befinder sig i en eksistentiel krise som det kan være svært at komme ud af.

Hos psykolog Lars Nørgaard kan du altid få tilbud om et behandlings forløb som tager udgangspunkt i din unikke situation. Lars Nørgaard har gennem tiden hjulpet mange klienter i alle aldre, af begge køn, og med mange forskellige udgangspunkter.

Når Lars Nørgaard behandler tages der afsæt i de mål du selv har sat dig for din behandling, og hjælper dig til at nu disse. Det kan for eksempel være at du har brug for hjælp til at træffe vigtige beslutninger som kan have stor indflydelse på din tilværelse.

Det kan også være at du har behov for at få afdækket nogle fokus områder som påvirker dit liv og som holder dig fastlåst i uhensigtsmæssige tanke og handle mønstre. Og endelig hjælper Lars Nørgaard mange mennesker som døjer med nogle af de almindelige angst lidelser så som generaliseret angst, PTSD, panik angst eller social fobi.

Du kan altid kontakte autoriseret psykolog Lars Nørgaard fra psykologen.dk hvis du har brug for en samtale. Læs mere på https://psykologen.dk/.