Kompetent kropsterapi i Århus

06 januar 2022
Astrid Pedersen

editorial

Mange mennesker lever en tilværelse hvor de nærmest er afskåret fra deres krop. I vores kultur er det almindeligt at anskue det fysiske og det mentale eller kognitive som to adskilte enheder.

Vi er vant til at bruge kroppen som en slags redskab til at nå vore mål, og ikke at lytte til den når den siger fra. Derfor ses et stigende antal stress sygemeldinger samt mange alvorlige følgevirkinger den farlige kroniske stress. Mennesker, som er gået ned med stress, vil typisk ikke have forstået kroppens signaler, og vil have ignoreret den i alt for lang tid.

Er du en af dem som er sygemeldt med stress handler det således i høj grad om at finde tilbage til en naturlig balance mellem din krop og dit sind. Og til dette formål er kropsterapi ganske eminent.

image

Hvordan kan kropsterapi hjælpe mig?

Kropsterapi er for dig som ønsker at genskabe forbindelsen og kærligheden til din krop. Med hjælp fra en kropsterapeut kan du komme i kontakt med din krop og atter lære at lytte til den.

Gennem kropsterapi kan du få en fornemmelse for hvorledes du afkoder din krops signaler således at du kan reagere hensigtsmæssigt i de situationer som for eksempel kan fremkalde stress eller på anden måde belaste dig fysisk eller mentalt.

En dygtig kropsterapeut vil kunne hjælpe dig med at finde tilbage i din krop og samtidig bibringe dig en højere erkendelse af hvorledes din krop, dit sind og dit intellekt hører sammen. På den måde kan du blive bedre rustet til at undgå fremtidig stress ved at lytte til – og forstå – din krop.

Find den bedste kropsterapeut i Århus

Er du på jagt efter en dygtig kropsterapeut i århus eller omegn kan du med fordel vælge Lisbeth Degn. Klik ind på lisbethdegn.dk og book tid til din første behandling.