Krops- og psyko terapi i Aalborg

30 september 2019
admin

Går du rundt med uforklarlige spændinger eller en irriterende rastløshed i din krop? Er du plaget af tankemylder, nedtrykthed eller en følelse af udbrændthed? Så er der meget, der tyder på, at du ville have god gavn af et besøg hos en krop- og psykoterapeut.

Find din krops- og psykoterapeut i Aalborg online

Er du bosiddende i eller i nærheden af Aalborg, og leder du efter en dygtig og erfaren psykoterapeut, som også arbejder med det fysiske aspekt af vores væren og ageren i verden, kan det anbefales, at du aflægger psykoterapeut Birgitte Jørgensen en visit.

Birgitte Jørgensen er uddannet psykoterapeut med særlig ekspertise inden for krops- og psykoterapi, og har igennem flere år behandlet efter denne filosofi. Hos Birgitte Jørgensen er du i sikre hænder, både hvad angår din krop og dit sind. Birgitte Jørgensen anerkender sammenhængen mellem det fysiske og det mentale, og arbejder ud fra et holistisk syn på mennesket som ikke bestående af tanke, krop og handling som adskilte entiteter, men snarere som en helhed bestående af disse enkelte dele i sammenfletning.

Under et forløb hos Birgitte Jørgensen lærer du at lytte til din krop – den er nemlig som oftest værd at tage alvorligt. Kroppen lagrer nemlig alle de oplevelser og erfaringer, vi har gjort os gennem tilværelsen, og vil derfor reagere på situationer, med hvilke vi har dårlige erfaringer – ofte før vores kognitive system har nået at analysere dem. Samtidig gemmes gamle, undertrykte følelser i kroppen, og kan forårsage spændinger, psyko somatiske sygdomme samt tilstande så som angst og depression.

Birgitte Jørgensen har mange års erfaring med forløsning af disse spændinger, således at bearbejdning af de traumatiserende situationer kan finde sted. Birgitte Jørgensen er særdeles opmærksom på at arbejde med en høj grad af empati, professionelisme, og respekt for sine klienters grænser. Du vil opleve en behandler med menneskelighed, nærvær og indføling over for din situation.

Læs mere om kropsterapi i aalborg på kroppsykoterapeut.dk