Lad din lokale psykolog på Østerbro hjælpe dig når livet er svært

11 august 2021
Astrid Pedersen

Føler du at du hænger fast i den samme skure af negative tanker og uhensigtsmæssige handlemønstre? Så bør du overveje at opsøge en psykolog.

Hvem kan gå til psykolog?

Du behøver ikke at have hverken en psykisk diagnose eller en henvisning fra en læge for at kunne gå til psykolog. En psykolog behandler ikke udelukkende mentale lidelser.

Du kan således sagtens booke et behandlings forløb hos en psykolog selv om du ikke har lægens ord for at du lider af eksempelvis angst eller depression. Hvis du finder at du har behov for at vende problemstillinger i dit liv for at komme videre, eller for at opnå mere mod på tilværelsen, kan du med stor fordel tage kontakt til en psykolog.

Hos en psykolog vil du kunne få hjælp til at komme igennem en livskrise eller lære at leve med en angst lidelse. En dygtig psykolog vil gennem samtale terapi give dig mulighed for at sætte ord på det der nager dig. Herved vil du få nemmere ved at forholde dig til dine problemer. Og du vil få adgang til indre ressourcer som vil sætte dig i stand til at tage styringen i dit eget liv.

Hvor kan jeg finde en dygtig psykolog på østerbro?

Hvis du er bosiddende i Københavns Indre by eller i den nordlige del af brokvartererne kan du med stor fordel opsøge den dygtige og erfarne psykolog Renate Sommerstad. Renate Sommerstad tilbyder indviduel samtale terapi som tager udgangspunkt i dine specifikke problemstillinger.

Hos psykolog Renate Sommerstad vil du altid blive mødt med empati, åbenhed og menneskelig nysgerrighed. Renate Sommerstad kan fungere som både terapeut og coach for dig på din vej imod en tilværelse uden depression eller stress, eller med et øget selvværd.

Du kan læse mere om autoriseret psykolog Renate Sommerstad, og booke en tid til en indledende konsultation, på renatesommerstad.dk