Når der bliver lavet aktioner mod et slagteri

Vi lever i en meget mærkelig tid, hvor folk tror, at de kan gøre ulovlige ting og udføre ikke bare civil ulydighed, men også foretage indbrud, hærværk med videre og tro, de kan slippe for sigtelser, anklager og en eventuelt dom, fordi de mener, de gør det i en god sags tjeneste.

Hvis den tjeneste så af egen opfattelse er god, og man kan få mange flere mennesker med på den idé, så legitimerer det ikke dens efterfølgende handlinger, man gør ud fra den, når man så samtidig bryder samfundets love.

Så skal man første have flertallet med på at ændre loven, hvis man vil gøre den slags, men her benytter man sig af en omvendt tankegang, at man skal gøre noget forbryderisk for at få opmærksomhed mod den sags, man kæmper for.

Her konkret tænker vi på, når aktivister bryder ind på slagterier og forsøger at male et skræmmebillede på, at dyrene lider, og at slagteren og de ansatte er skurkene, selvom de blot udfører deres arbejde og gør det, de får løn for og ikke er dårlige mennesker.

De har jo ingen onde intentioner, men disse aktivister bryder både ind, ødelægger udstyr og forsinker og forringer effektiviteten på dette slagteri, så de mister omsætning - og nogle gange stikker det helt af og ender i overfald på ansatte og slipper dyrene løs, der alligevel dør ude i naturen, fordi de ikke kender til det liv.

Den slags er bare ikke i orden, selvom man påberåber sig retten til at gøre det, fordi dyrene ikke har en stemme og kan tale for sig selv, men de har jo ikke spurgt dyrene, hvad de ønsker og tager deres adfærd for givet, men handler ud fra eget forgodtbefindende.

Heldigvis findes der gode slagterier, der fortsætter det gode hverv, om så branchen måske lider et dårligt omdømme fra nogle enkelte uheldige eksistenser, og her kan vi fremhæve http://www.kosakgaarden.dk/