Nogle gange sker der uheld på et værtshus

25 februar 2020
Anders Lundtang Hansen

Det kan næsten ikke undgås, at når man blandet alkohol og dermed fulde mennesker på en beværtning, så kan der nogle gange ske hændelige uheld – og problemer i horisonten, som man måske havde set komme, hvis man lige havde snuset til eskaleringen.

Selvom flere værtshuse nok forsøger at bryste sig af, at der er plads til flere forskellige mennesker, og man jo sagtens kan bestille noget, der ikke er alkohol i og hygge sig med hverandre, man både kender og ikke kender, så går det nogle gange galt.

Det er sjældent i formiddags- eller eftermiddagstimerne, at de værste problemer sker, for det er mest i weekenderne, når folk ikke skal møde på arbejde og endda har fri dagen efter.

Nogle mennesker leder jo ligefrem efter et sted at slås, og det er sjældent på diskoteker, at den slags kan lade sig gøre, uden i det mindste vagter dukker op.

Finder man et mere snusket værtshus, så kan man bedre satse på at slås og skeje sig ud, selvom det ikke er god stil, inden politiet eller andre myndigheder dukker op.

Men uheld behøver jo ikke at være planlagt. Det kan jo også være sådan noget som, at man vælter ens drikkelse, smadrer nogle glas eller flasker, som jo næsten sker hyppigt – man skal bare ikke gøre det med vilje.

Andre gange kan man måske komme til at vælte sig selv og hive andre mennesker eller ting med i faldet, der går i stykker.

Kan man ikke tale sig ud af den kattepine, så er man måske nødt til at finde en finansiel løsning på problemet.

Man ser desværre også, at folk måske ikke kan styre deres alkohol-indtag, så de ender med at brække sig.

Vil man prøve et mere hyggeligt sted af værtshuse, hvor der er styr på tingene, så skal man besøge https://www.amagerportvinstue.dk/