Oplev en kostvejledning der gør dig sund og glad

01 oktober 2019
admin

Den rigtige kost er den bedste medicin

Kunne du finde på at fylde fyringsolie på din dieselbil bare for at spare et par kroner. Sikkert ikke, for du ved godt, at bilen vil komme til at køre utrolig dårligt på det forkerte brændstof. Sådan fungerer det også med menneskekroppen. Hvis du konstant fylder dig med forkert brændstof, vil du opleve en ubalance i kroppen, der går ud over dit velbefindende. Det kan være du lider af diarré, forstoppelse eller en anden form for dysfunktion i kroppen. Mange mennesker fylder sig med piller og anden medicin i det daglige, når kroppen ikke fungerer, som den skal. Det kan der ofte være gode grunde til, men i mange tilfælde kan den rigtige kost faktisk være den allerbedste medicin. Ernæringsterapeut Frede Damgaard er manden, der kan vejlede dig til at spise dig sund og rask.

Få en hverdag uden smerter og lidelser

Sygdom er hver mands herre, lyder et gammelt ordsprog. Men faktisk har din kost stor betydning for, om du netop rammes af sygdom. Ernæringsterapeut Frede Damgaard har i mere end 45 år hjulpet en lang række danskere med at komme i mål med den helt rette kostomlægning. Gennem kurser og forskning har han gennem årene sørget for altid at være opdateret med den nyeste viden inden for området. For jo mere der forskes i kroppens ve og vel, jo mere kan professionelle ernæringsterapeuter som Frede Damgaard gøre for at finde den helt rette kostplan, der kan give dig en hverdag uden smerter og lidelser.

Øjnene kan bringe din krop i balance

Det er aldrig to mennesker, der kræver den samme behandling. Men videnskaben har i dag en god indsigt i, hvordan du spiser dig sund og glad. Hos ernæringsterapeut Frede Damgaard får du gavn af mange års erfaring i branchen. Med brug af irisanalysen kigger denne ernæringsterapeut dig dybt i øjnene og kan herefter finde frem til lige netop de redskaber, der bringer din krop tilbage i balance.

Læs mere på https://www.frededamgaard.dk/