Slip for smerter nu

25 februar 2020
marcus_loehde_nielsen

Oplever du smerter i kroppen, og ønsker du, at de ikke bare fjernes kortvarigt, men fuldstændigt? Så bør du overveje akupunktur behandling. Dette er opfundet under kinesisk filosofi, der søger en sammenhæng mellem alt. Akupunkturen stræber en lindring af smerter gennem indgreb med nåle. De indsættes under huden i muskler og nerver, der stimulerer og lindrer symptomer. Når du vil have dine smerter fjernet, bør du derfor stærkt overveje et akupunkturisk indgreb. En af de førende klinikker i Danmark er AcuAngel, der tilbyder akupunktur i Køge.

 

Akupunktur

Ved en akupunktur behandling hos AcuAngel mærker du resultater med det samme! Der tilbydes 8 forskellige behandlingstyper af akupunkturen, her inkluderet ansigtet, øre og resten af kroppen. Hos en behandling ved AcuAngel, vil du først stilles til en konsultation med en af de erfarende og professionelle akupunktører, der spørger ind til dine krops systemer, såsom søvn, fordøjelse, smerter m.v. Akupunktøren forsøger her at finde ubalancer i klientens krop og sind. Det er altså væsentligt, at der ikke kureres eller fjernes sygdomme, men derimod ubalancer. Det er diverse smerter og spændinger, men også psykiske udbrud som voldsomt temperament. Efter konsultationen opstiller akupunktøren en diagnose, som vil gøre det muligt at udvælge kroppens punkter, hvor der skal udøves akupunktur. 

 

De finder årsagen

Din glade og smilende akupunktør hos AcuAngel er Susanne Angel. Hun er uddannet sygeplejerske og akupunktør. Hun er fascineret af østens filosofi og det holistiske livssyn, og derfor tror hun på, at akupunktur kan lindre kroppens smerter og eventuelle ubalancer. Susanne er overbevist om, at alt er forbundet, og dette verdens- og kropssyn bruger hun i sine behandlinger med en 5-elements akupunktur. Hendes metoder bruges ikke kun til at lindre symptomet men også årsagen, så risikoen for smerter mindskes. 

Er du nåleskræk? Så er akupunktur nok ikke din yndlings behandling, men hos AcuAngel forsøges der så vidt muligt at mindske mængden af nåle. Det når heldigvis sjældent over 10 nåle pr. behandling.  

Akupunktører hos AcuAngel er TCM-akupunktører, RAB-godkendte og medlemmer af foreningen “Praktiserende Akupunktører”.