Styrk relationen til din partner gennem parterapi

01 oktober 2019
admin

Parterapi kan være en berigende oplevelse, uanset om du oplever krise i dit parforhold, eller du blot er nysgerrig og ønsker at lære dig selv og din partner endnu bedre at kende. Det er nemlig ikke kun, når bølgerne går højt, og parterapi kan virke som sidste udvej, at du kan få brug for at konsultere en parterapeut. Det giver lige så god – hvis ikke endnu bedre – mening at tage konflikterne i opløbet ved at have en god relation til sin partner og ved at vide, hvordan I bedst støtter hinanden igennem et eventuelt stormvejr frem for at bevæge jer væk fra hinanden. Det kan en dygtig parterapeut hjælpe jer med.

 

 

Parterapi hos psykolog Karina Elver 

Psykolog Karina Elver har mange års erfaring i at tilbyde parterapi og i at skabe klarhed hos de enkelte parter, så parforholdet, som det heldigvis ofte sker, kan komme tilbage i balance – eller så parret, som det også ses, kan gå mere afklarede hver til sit, kan få en god afslutning og kan skabe et fremtidigt samarbejde omkring eventuelle fælles børn. Problemerne behøver dog langt fra at være vokset jer over hovedet, før I ringer til Karina Elver. Et sundt og harmonisk forhold kan også have gavn af parterapi i ny og næ, hvor I sammen kan blive endnu bedre til at kommunikere som par og til at støtte hinanden igennem små og store udfordringer i hverdagen.

Hos Karina Elver vil I møde en psykolog med stor empatisk føling, der vil det bedste for jer som par. Karina skaber et tillidsfuldt rum, hvor I kan tale frit, og hvor der ikke tages parti. Sammen arbejder I jer hen imod at identificere de ønsker, I hver især har til parforholdet, og I får redskaber til at nå derhen i fællesskab. I kan læse mere om Karina Elvers tilgang til parterapi på http://www.karinaelver.dk/index.php/parterapi.