Ved du egentlig hvad social dining er for noget?

07 juni 2019
Anders Lundtang Hansen
Ved du egentlig hvad social dining er for noget?

For hvis du ikke gør, så er du kommet til det helt rigtige sted, da vi i denne artikel vil gøre dig klogere på, hvad begrebet social dining er for noget.

Man kan foretage social dining mange forskellige steder i verden, og det kan faktisk også finde sted herhjemme til lands, hvor man blandt andet, for at bruge et specifikt eksempel, kan foretage social dining i århus.

Umiddelbart kan man udlede meget af, hvad social dining er for noget i dette engelske udtryk, så lad os da lige afklare, hvad det IKKE er for noget.

For egentlig siger navnet i sig selv ikke så meget om, hvad det handler om, for man vil vel mene, at så længe man ikke spiser alene, så er der vel tale om social dining, men så enkelt er det dog ikke.

Der er heller ikke tale om en særlig akt, hvor man er ekstra social og er sammen med mange mennesker, der taler insisterende, eller hvor man laver alt muligt andet samtidig med, at man spiser.

Sociale dining kan være for alt fra to personer til et større selskab, og skulle man netop have lyst til at prøve social dining, så kan det anbefales at gøre hos Malt.dk.

Men nu er du vel også ved at være træt af ikke-forklaringer og vil gerne have at vide, hvad der egentlig er tale om med social dining.

Ganske enkelt er det faktisk et simpelt koncept, men som kan åbne op for mange smagsoplevelser.

Man taler nemlig med social dining om, at man deler sin mad i den forstand, at hver person bestiller en ret, som man så deles mellem at spise i form af deleretter.

Man deler altså ikke mundvand, men man veksler mellem at tage bidder af en anden persons ret, fordi man er nysgerrighed efter at smage den, uden man behøver at bestille en hel ret.

Se lidt på det som en omgang tapas med mange forskellige retter!